Arden Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Witam wszystkich. Mam zamiar zakupić sobie mp4. Mam tylko problem z wyborem: lepsze jest Cineo czy Slide-r? A może jakiś inny odtwarzacz? Szczególnie zależy mi na oglądaniu filmów, ewentualnie jakieś gierki, ale to nie jest konieczne. Proszę o pomoc w wyborze. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Jeśli do oglądanie filmów to Cineo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arden Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Dobra, dzieki za odpowiedź, jeszcze jedno pytanie przy okazji: czy można na cineo odtwarzać filmy z napisami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Z tego co wyczytałem to nie, ale można łątwo "wkleić" napisy w film, np. za pomoca VirtualDub ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...