MaZZeo Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Witam Po zresetowaniu lapka coś się zwaliło... nie mogę uzyskać panoramicznej rozdzielczości (mam czarne pasy po bokach), tuz po uruchomieniu widze komunikat, że poprawnie odzyskano jakieś tam dane rejestru, ale najgorsze jest to ze nagle przestał mi działać net. Problem w tym, że nie mogę przywrócić systemu, każde próba kończy się niepowiedzeniem. Wygląda na to, że ta opcja jest zablokowana. Cały soft był wgrywany przez jakiegoś magika, nie jest to mój lapek... Jakieś porady? Rozdzielczość mogę przeboleć, ale brak neta juz nie za bardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kszysiu Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 te pasy są dlatego że nei ma ustawionej panoramicznej rozdzielczości:) u mnie tak jest w karcie ATI:) w ATI control center jest opcja do ustawienia czy ekran ma być proporcjonalny czy dopasowany do ekranu itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 z tym, że z tego co kojarze lapek ma integre... chociaz nie jestem do konca pewien. ktos moze jeszcze cos doradzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...