Włodi Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 (edytowane) Mam problem z odtwarzaniem wideo pod vistą. Prawie każdy filmik wygląda po odpaleniu tak: Spotkał sie ktoś z czymś takim? Jak sie tego pozbyć? Instalowałem różne kodeki. Oddzielnie divx i xvid, rozne paczki jak: vista codec package, k-lite, ace itd itp. Efekt żaden. Na innych playerach jak media player classic dziala normalnie. Tylko na Windows Media Playerze sie sypie. Edytowane 27 Listopada 2008 przez Włodi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 fddshow+real&qt alternative... codec packi to ciach!o... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Instalowałem - nie pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 a pozbyles sie syfu zostawionego przez cpacki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Tak usuwałem szczątki jakims programem nie pamietam nazwy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...