really Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Witam, poprzedni problem opisalem tutaj i go rozwiazalem. http://board.cssource.pl/topics15/nietypow...t7357.htm#52078 Teraz jest inny znacznie trudniejszy problem. O co chodzi w skrocie. Mikrofon nie nagrwa mi dzwieku (np w rejestratorze dzwieku z pod win). Problem jest o tyle dziwny ,ze przed formatem wszystko chodzilo. Teraz dosc ciekawe jest to ,ze jezeli mowi podczas nagrywania mikrofon nie nagrwya mojego glosu ale jezeli np puszcze jakis dzwiek w sluchawkach rejestruje go i zapisuje. Mikrofon i sluchawki sa na 100% sprawne. Sprawnosc jego wykonalem na innym komputrzee , oraz podlaczajc inne sluchawki pod moj i problem byl. Moja pylta glowna : GIGABYTE 6-Quad/ S Series 965/946 Ponizej zamiszczam screeny z moimi ustawieniamy aby byla jasnosc jak to wyglada. Dodatkowo wszystko probowalem robic i nic. Probowalem juz all zmian w opcjach, insall new sterownikow i dalej nie wiem co. Czytalem gdzies ,ze gigabyte maja problemy z ustawieniami mica ... ale pewien nie jestem. Co poradzic ? CO ROBIE ZLE CZEGO NIE WIEM :) ? DALSZE POSTEPOWANIE : Takie cos. Na zaznaczynym nizej ss zaznaczylem tamto , wyskoczylo okienko i zaznaczylem aby zwiekszyc wydajnosc. Efektem tego bylo, iz jak wlaczylem nagrywanie dzwieku ... w sluchawach bylo buczenie , ktore rejestrator odbieral i nagrwyal. Glosu nie. [ Dodano: 2008-11-26, 14:03 ] I jak ? Wie ktos cos moze :( ? Co ja mam zrobic ??? 4 dzien sie mecze ...rozmawialem juz z ludzmi i nikt nie umie mi pomoc. Na jednym forum nie pomgoli ...pomozecie tutaj :( ? Blagam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...