wojtasjaw Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Witam! Mam problem, ponieważ chciałem sobie skompletować jakiś mocniejszy zestaw audio coś jak: kolumny, wzmacniacz Do przeznaczenia na ten cel mam około 800-1000zł Jestem kompletnym laikiem w tej dziedzinie więc nie wiem co z czym dobrze współgra, jakie najlepsze firmy itd. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś polecił, i pomógł mi skompletować jakiś zestaw w tej kwocie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RBEJ Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Za tą kwotę to tylko używki albo Sven D1080MKII. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasjaw Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Za tą kwotę to tylko używki albo Sven D1080MKII. a jak używane to jakie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pr1nce Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 to jest złe forum do zadawania takich pytań. Dobrze Ci radzę, poszukaj na audiostereo.pl. Tutaj konkretnej, uargumentowanej odpowiedzi nie znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...