MeHow Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Czy te kosci dalej sa tak dobre jak kiedys? Jakie serie, czy kupowac cl2, czy cl2,5 jakie ceny na gieldzie w wawie? Pozdr MeHow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 "jakie ceny na gieldzie w wawie?" www.wgk.waw.pl a co do reszty to niech inni sie wypowiedza :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 no wlasnie, szczegolnie chodzi mi o ta podkrecalnosc tych kosci. Wie ktos? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 konkretnie nie moge niestety ci odpowiedziec, ale kostki 512 ida zazwyczaj o okolo 4-5ddr mhz gorzej od kostek 256. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 aa ja mam i ida ladnie. poszukaj sobie posta... tam jest wszyyyystko opisane: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=18326 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...