bertolek Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Dzwonilem do sklepu w moim miescie (Eurosoft w Radomiu), spytalem o NF7-S. Odpowiedzial mi, ze moga sciagnac od dostawcy w ciagu jednego dnia i ze sa swieze partie. Czy dostane rev.2 czy jest jakies prawdopodobienstwo ze przypadnie mi rev.1.2??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Hehe prawdopodobienśtwo wynosi 50% albo inaczej 1/2 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosciak Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Dzwonilem do sklepu w moim miescie (Eurosoft w Radomiu), spytalem o NF7-S. Odpowiedzial mi, ze moga sciagnac od dostawcy w ciagu jednego dnia i ze sa swieze partie. Czy dostane rev.2 czy jest jakies prawdopodobienstwo ze przypadnie mi rev.1.2??? nie wiem czy mozna jeszcze w ogolwe z hurtowni dostac 1.2 raczej na 95% bedzie to 2.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 hmmm... a nie lepiej poprostu powiedziec "kce taka plytke z takim revem" ?? wtedy bedziesz mial na bank to czego oczekujesz :D pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...