Robert___K Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Mam GeForce`a MX-400 64 MB RAM firmy Ennyah. Przy próbie flashowania biosu nvflash pisze, ze znaleziony eeprom nie jest obsługiwany. Próbowałem flashować vgabios i dumpbios lecz bez efektów. Czy jest jakiś inny program, który skutecznie podmieni mi bios i będzie kompatybilny z eepromem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 bylo kilka razy powtarzane co do gf2 mx-400 firmy prolink. po prostu sie nie da. pewnie u ciebie jest podobnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Robert: a co chciales uzyskac flaschowaniem? bo jezeli wydajnosc to nic z tego ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek-GiereQ Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 co jezeli mozesz zmodowac karte na quadro ale ja mam nołnejma i <span style="color:red;">[ciach!]</span>o daje nic sie nieche sflaszować ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Korzystając z okazji , jak przerobić GeForce 2MX na coś "lepszego" ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert___K Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 RS : Przyrost w 3D Marku o chociażby 500 pkt. Po kręceniu z 200@245 i 143@165 właśnie taki jest i jak dla mnie minimalny przyrost wydajności jest zauważalny. Co najciekawsze na płycie z softem do karty jest katalog z nvflash, ale niestety to chyba był niesmaczny dowcip ze strony producenta... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 RS : Przyrost w 3D Marku o chociażby 500 pkt. Po kręceniu z 200@245 i 143@165 właśnie taki jest i jak dla mnie minimalny przyrost wydajności jest zauważalny. Co najciekawsze na płycie z softem do karty jest katalog z nvflash, ale niestety to chyba był niesmaczny dowcip ze strony producenta... Niewiedzialem ze chesz zflashowac zmodyfikowanego biosa,raczej myslalem ze chcesz wgrac jakis firmowy, typu winfast itp, kiedys sam tak probowalem :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 eh ja jak w temacie to mam MSI GeForce 4 MX 420 64mb ddr i jak podkrecic :?????? dziex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...