mikaelus Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 No właśnie ta płytka to po prostu mATX czy BIOS też jest okrojony? I co z tym Apogee Overclocking??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Bios okrojony jest z regulacji napiecia i mnoznika. Natomiast zostala regulacja fsb, % czestotliwosc pamieci, regulacja timingow, opcje agp. monitoring napiec, temperatur. itd. Ogolnie za ta cene jest calkiem przyjemna, szybka, stabilna. Ja mam ta wersje na IGP ze zintegrowana GF4 MX i 1700+ jiuhb 0309 dlt3c dziala bezproblemowo na 2400+ 1,5v. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 No tak, ale ten mnożnik i napięcie.... :? Dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free5tyler Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Stary trzeba było dożucić pare złotych i kupić Zenitha. Miałbyś wtedy full wypas!!! Ja sie do niej przystawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Stary trzeba było dożucić pare złotych i kupić Zenitha. Miałbyś wtedy full wypas!!! Ja sie do niej przystawiam. IMHO nie warto bulić tyle za Zenitha 1. RAID zestawisz tylko na S-ATA (lub stosując przejścioofki na IDE po 90 zeta netto za sztuke) 2. SP-DIF chyba ci niepotrzebne 3. FIREWIRE - qpish kontrolerek za 100 zeta jeśli będziesz go potrzebować ja wziąłem 7NJL1 APOGEE - "wykastrowanego" Zenitha i porównałem je obie : do o/c to samo , a te kilka dodatkowych bajerów według mnie nie jest warte 360 zeta... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 i co raid. Raid to dla mnie tylko oddzielne kontrolry jak np. hpt abitów z serii bx. Wole dokupić oddzielny na karcie. Co do płyty super wypas. Mam tez apogee na nforce. Kupiłem pojemna obudowe bo ta płyta wydawała mi się potezna, a tutaj po zamontowaniu i wetknieciu kabli "opływowych" mam full miejsca, że nawet nie zachodzą na płyte. Ogólnie fajna. A po ostatnim updatcie biosu super. oczywiście nie trzeba mówić że na polskiej stronie chaintecha jest stara wersja overclokera i brak biosów. Dopiero po stronie niemców zaczyna się cos dziac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free5tyler Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Ogólnie rzecz biorąc ktrórą byś nie wzioł to doskonałe produkty. W tej chwili inne płyty przy tej wymiękają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Chaintech to Chaintech :D Jakość :!: nie widziałem badziewia wypuszczonego przez tą firmę :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free5tyler Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 No to spójrz na to: http://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/130 ... ... i powiedz co myślisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...