Leanier Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Złapałem jakieś paskudztwo w necie ale gdy zatłukłem je nowym kasperskim pojawił się mały problem: szkodnik pozmieniał mi czcionkę- w notatniku, gadu, skype, menu, menadzerze zadań i instalkach oraz oknach programów (np w wordzie gdy pojawia sie okno zapisz zmiany) na taką paskudną tłustą. Czcionkę w notatniku naprawiłem sam - wystarczyło zassać domyślną z neta i nadpisać tą która była w systemie. Niestety nie mam pojęcia jak naprawić resztę czcionek http://www.wklej.eu/index.php?id=0b77d4485c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Wypakuj brakujace czcionki z plyty instalacyjnej XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leanier Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Wczoraj wieczorem też do tego doszedłem - brakowało czcionki tahema i stąd były te wszystkie problemy, takze wziełem od kumpla który też ma viste i jest spoko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...