Prolog Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Czekam na KU990, a tu pojawia się Linette. Nie mam zielonego pojecia co to za tel, ale mnie zainteresowal, oczywiscie chodzi mi o abonament orange. Na jakim telefonie sie opiera i jak ma się on do KU990 ?? Ps. 990 ma wifi ? jeżeli nie ma to czy mozna dokupic zewnetrzne ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPho...p;idPhone2=2469 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Auris Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Nic innego jak nastepca w580i. Ku990 niestey nie ma wifi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Dopóki SE do serii W nie zacznie pakować aparatów z AF, to ja podziękuję :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...