yuri Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 to koles jest dobry jak sie slucha informatykow:D MOj stary jak kupowal kompa to tez tak sie sluchal i co z tego wyszlo to juz kazdy wie podam przyklad kupmy 128mb ramu :D a informatyk po co ci tyle u nas w szkole kompy chodza szybko na 32mb ...... no comment reszte juz znacie sami nie denerwuj mnie Nyny :wink: bo sam jestem informatykiem i jakoś jak sprzęt składam dla kogoś to min. 256 mu wciskam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bones123 Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Mam jeszcze jeden pomysł. Jeśli kolega chce wiedzieć czy "pan informatyk" przyłożył sie do roboty przy skladaniu kompa to rozkręcić tower'kę i zajrzeć ile taśm IDE. Jeszcze się nie spotkałem z kompem skladanym przez fachowca z dwoma taśmami GRRRRRR!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Mam jeszcze jeden pomysł. Jeśli kolega chce wiedzieć czy "pan informatyk" przyłożył sie do roboty przy skladaniu kompa to rozkręcić tower'kę i zajrzeć ile taśm IDE. Jeszcze się nie spotkałem z kompem skladanym przez fachowca z dwoma taśmami GRRRRRR!!!!!! no a po co :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Nie mówmy, że wszyscy informatycy są beeee. Ja znam kilku, którzy są bardzo spoko i doradzą Ci najlepszy sprzęt. Niestety jest też druga grupa, która sam nie wiem czym się kieruje. Przykład : znam kolesia któremu składali sprzęt i instalowali oprogramowanie "profesjonalni" informatycy. Co z tego wyszło?? Taki o to zestaw "marzeń" : - PIV 1,6Ghz - GF 2 MX 400 64 Ram DDR - 256 Ram UWAGA!! 133MHZ!!! Spożo. Co?? I teraz się koleś dziwi że mu pyka 3DMark. A punktów ma 3000:) . A i jeszcze najlepsze: kolo kupił głośniki za 800zł. Wszystko było by spoko, gdyby nie to, że to zestaw 2.1 bez subwoofera(chyba tak się to pisze). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velocity Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Co do płyty gł. to polecam Asusa P4s533, kup dobre DDR333 lub 400(np.OCZ), Na dzisiaj zadna inna jej nie podskoczy u mnie smiga szybciej niz płyty na RIMM 800 :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 tez sie przymierzam do plyty i p4 a ze mam zamilowanie do asusa ( wszystkie kompy na asusie) to sie przygladam poszukuje plyty asusa na szybkim chipsecie oraz obsluge ddr 9 im szybciej tym lepiej) bez integracji dzwieku i grafy zeby miala duze mozliwosci oc szeroki wachlaz napiecia na proca i byla ogolnie dobra czyli ktory asus ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...