biG0r Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 Witam, mam viste business x64, instaluje ja (mam c2d e8400) i system instaluje sie jako x86, nie wiem jak temu zaradzic, sprawdzalem nawet inna viste i bylo to samo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dick Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 gdzie sprawdzasz ze masz wersje 32 bitową? x86 zawsze bedzie pisać..tylko to sie zmieni x32 lub x64, wiec mozze źle patrzysz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleidd Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 (edytowane) ja nie wiem od czego jest temat o Viście skoro na każdą głupote ktoś zakłada nowy temat włącz taksmagera jeśli przy jakimś procesie będzie pisać *32 to znaczy, że masz x64 Edytowane 5 Grudnia 2008 przez Trofix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...