Ł@p@ Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 dobra, ostatnie przymiarki przy wyborze odpowiedniego procesora Athlon XP1700+ :) Wiem ze DLT3C jest lepsze od DUT3C. Wiem tez ze tylko procesory z serii JIUHB 302, 304, 306, 307, 308, 309, 310 dają się tak ostro podkręcać :evil: Na co jeszcze zwrocic uwage przy kupnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 A powiedz mi czy mało było o tych prockach ? Po co jeszcze raz o tym gadać ? Ja w piątek kupowałem procka i kierowałęm się tym co było napisane na forum. Tobie też raddze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 POdałęś same najistotniejsze cechy które są najwazniejsze...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ł@p@ Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 A powiedz mi czy mało było o tych prockach ? Po co jeszcze raz o tym gadać ? Ja w piątek kupowałem procka i kierowałęm się tym co było napisane na forum. Tobie też raddze... uwierz mi, probowalem przedrzec sie przez archiwum, ale trudno jest przebic sie przez te 1000 postow. Bardzo zalezy mi na odp, bo procesor kupuje... jutro :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 uwierz mi, probowalem przedrzec sie przez archiwum, ale trudno jest przebic sie przez te 1000 postow. Bardzo zalezy mi na odp, bo procesor kupuje... jutrojuż nie pierd.ol takich głupot człowieku.Jest tyle topików na bierząco aktualizowanych zę nie trzeba juz nowych zakłądać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Kup AXDA1700DLT3C JIUHB0309UPMW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 czlowieku wejdz sobie na podkrecanie i wszystkiego sie dowiesz i nie mow ze nic nie znalazles bo tego jest wpizduuuuuuuuuuuuuu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 bana mu na tydzien ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 bana mu na tydzien ;) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...