roth Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Na tym co w podpisie mialem temp 39 w IDLE i 42-3 w stresie. Na nie kreconym 33-34. Przeinstalowalem winde i pach. Temperatura 44 a w stresie 48 a nawet wylazenie z gier. Zdjąłem wentylator (Cooler Master miedziany HSC-V62 z automatyczna reg obrotow) przemarowalem srebrna pasta poprawilem shima i nic dalej to samo. Jeszcze obroty mialem na poziomie 3500 a teraz dochodza do 7000!!!! Wyje że sie grać nie da. Cooler czysty zalozony dobrze a takie jaja. Moze przez to ze instalowalem na podkreconym i sie windzie popier****ło?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 a moze nowego biosa wgrywales ??? bo mi skoczyly ale zaledwie o 2 stonie jak new biosa wgralem, wiesz mysle ze to wina tego iz nie wylaczylem fire wire'ow itp.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 robi sie cieplo na dworku, lato nadchodzi :D mi podskoczyla w ciagu kilku ostatnich dni o 4 stopnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...