wolf_hunter Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Witam Wszystkich !!! mam problem nie wiem jak zmieńć w WINXP wartość UDMA [/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 W Device Manager > IDE ATA/ATAPI controllers > Primary IDE channel i Secondary IDE channel. Tam możesz włączyc albo wyłaczyc, a wartosci nie zmienisz - bedzie chodzic najszybciej jak może. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Możliwe że masz UDMA wyłączone w biosie, też trzeba tam pogrzebać jeżeli nie pomoże włączenie pod XP. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Witam Wszystkich !!! mam problem nie wiem jak zmieńć w WINXP wartość UDMA [/b] A jak problem lezy w tym ze nie ma udma wywal uzadzenie "kontroler.." po restrcie zjawi sie udma Pozdro powodzenia 8) i welkom tu da forum :!: heh :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...