Skocz do zawartości
Fog

Jaka Szpachla Do Chlodnicy?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam nagrzewnice od lady (od Kszonka) ale jako, ze szpachla troche odpadla pod wplywem przecieku to zamierzam cala chlodniczke odnowic. Do tego bedzie dwustronny shroud z plexi przykrecany srubami. Zastanawiam sie jakiej szpachli uzyc, zeby calosc sie ladnie trzymala i byla w miare wytrzymala. Szpachle bede potem malowal na czarno. Ma ktos jakies pomysly czego uzyc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy przy obecnych cenach chłodnic decykowanych zabawy z szrotówkami maja jeszcze sens. Sam miałem 1.5 roku fiacika, ale w sytuacji gdy dopłacając 20zł mogłem przesiąść się na używaną ale w dobrym stanie 2x120 dałem sobie spokój i wziąłem coolteka.

Obecnie fakt na alelgro raczej pustki, ale policz sobie koszta szpachli, farby, plexi na shrouda, pleju + poświęcony czas i przemyśl czy nadal warto się w to bawić...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy przy obecnych cenach chłodnic decykowanych zabawy z szrotówkami maja jeszcze sens. Sam miałem 1.5 roku fiacika, ale w sytuacji gdy dopłacając 20zł mogłem przesiąść się na używaną ale w dobrym stanie 2x120 dałem sobie spokój i wziąłem coolteka.

Obecnie fakt na alelgro raczej pustki, ale policz sobie koszta szpachli, farby, plexi na shrouda, pleju + poświęcony czas i przemyśl czy nadal warto się w to bawić...

Ale co to ma do rzeczy? Mam dedykowana chlodnice cooltek 3x120, ale mam tez lade, ktora lezy nieuzywana i chce cos z nia zrobic.

Co do wydajnosci to łada lepsza od coolteka maxistream triple :) 1-2C na korzysc lady.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok chesz mieć dodatkową chłodnicę to oki. Nie bardzo widzę co miała by chłodzić patrząc do siga(zwłaszcza jeśli jest już cooltek triple ) ale co kto lubi.

Co do materiałów to jak ma być coś w stylu Mechl!n-a to może najlepiej poczytać jego temat i ew. pogadać z nim na temat użytych materiałów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi