Fog Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 Mam nagrzewnice od lady (od Kszonka) ale jako, ze szpachla troche odpadla pod wplywem przecieku to zamierzam cala chlodniczke odnowic. Do tego bedzie dwustronny shroud z plexi przykrecany srubami. Zastanawiam sie jakiej szpachli uzyc, zeby calosc sie ladnie trzymala i byla w miare wytrzymala. Szpachle bede potem malowal na czarno. Ma ktos jakies pomysly czego uzyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 Nie wiem czy przy obecnych cenach chłodnic decykowanych zabawy z szrotówkami maja jeszcze sens. Sam miałem 1.5 roku fiacika, ale w sytuacji gdy dopłacając 20zł mogłem przesiąść się na używaną ale w dobrym stanie 2x120 dałem sobie spokój i wziąłem coolteka. Obecnie fakt na alelgro raczej pustki, ale policz sobie koszta szpachli, farby, plexi na shrouda, pleju + poświęcony czas i przemyśl czy nadal warto się w to bawić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fog Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 Nie wiem czy przy obecnych cenach chłodnic decykowanych zabawy z szrotówkami maja jeszcze sens. Sam miałem 1.5 roku fiacika, ale w sytuacji gdy dopłacając 20zł mogłem przesiąść się na używaną ale w dobrym stanie 2x120 dałem sobie spokój i wziąłem coolteka. Obecnie fakt na alelgro raczej pustki, ale policz sobie koszta szpachli, farby, plexi na shrouda, pleju + poświęcony czas i przemyśl czy nadal warto się w to bawić... Ale co to ma do rzeczy? Mam dedykowana chlodnice cooltek 3x120, ale mam tez lade, ktora lezy nieuzywana i chce cos z nia zrobic. Co do wydajnosci to łada lepsza od coolteka maxistream triple :) 1-2C na korzysc lady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 http://allegro.pl/item481827477_motip_szpa...owa_400_ml.html powinna być ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fog Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 http://allegro.pl/item481827477_motip_szpa...owa_400_ml.html powinna być okTa do raczej do jakichs uzuplenien mi sie wydaje. Ja chce oba zbiorniki od poczatku szpachlowac a tylko scianki boczne poprawic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 (edytowane) Chcesz użyć szpachli zamiast mosiądzu ? Dobrze rozumiem ? Daj foty Edytowane 12 Grudnia 2008 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fog Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 Lol, nie. Chce zrobic taka jakby obudowe ze szpachli na zbiorniczkach. Cos w stylu tego co robil z nagrzewnicami Mechl!n. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 Możesz użyć do tego szpachli do napraw blacharskich, np taką: http://allegro.pl/item488605058_szpachlowk...uni_0_25kg.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Ok chesz mieć dodatkową chłodnicę to oki. Nie bardzo widzę co miała by chłodzić patrząc do siga(zwłaszcza jeśli jest już cooltek triple ) ale co kto lubi. Co do materiałów to jak ma być coś w stylu Mechl!n-a to może najlepiej poczytać jego temat i ew. pogadać z nim na temat użytych materiałów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...