DT Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Pomocy ;) !!!! Kupiłem se wczoraj nową płyte główną ASUS A7V8X z prockiem AMD Athlon XP 2000 i RAM'em 256 (333) Kingston i mam taki problem miałem zainstalowany Windows XP na dysku i po podłączeniu nowych żeczy zadowolony ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m kompa wszytko idzie oK a tu nagle wyskakuje mi że nie ma pliku NTLDR no więc se mysle no dobra to walne se formata i zainstaluje XP od nowa i wszytsko będzie git no i pierwsza faza instalacji poszła ok ale instalator musiał uruchomic kompa ponownie i znowu mi wyskakuje chociaz jeszcze windowsa jeszcze nie zainstalowało, skopjowało tylko pliki potrzebne do instalacji.No i sie restartuje i wyskakuje mi znowu nie ma pliku NTLDR no myśle co za ...CENZURA ;). No i zrobiłem znów formata i teraz jade na 98 bo XP nie moge zainstalowac bo wyskauje ze nie ma pliku NTLDR i wymień dysk :(. Helpa napiszcie co mam zrobić :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Nie chcę Cię martwić, ale mi kilka dni temu padła Basia i właśnie chwile przedtem wyskoczył brak pliku NTLDR :|. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...