kulej Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 Witam! Chcę kupic monitor LCD 19' lub 22' panoramiczny I mam pytanie czy jak mam karte grafiki ATI Radeon x1200 zintegrowaną z płytą główną to czy ta karta graficzna da radę ustawić na monitorze 22' rozdzielczość natywną?? Jak dobrze pamietam to ona wynosi chyba 1680 na 1050. Z góry dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Tak, dasz radę, wystarczylo poszukać, aby się dowiedzieć, że ta karta może wyciągać rozdzielczośc ponad 2xxx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulej Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Tak, dasz radę, wystarczylo poszukać, aby się dowiedzieć, że ta karta może wyciągać rozdzielczośc ponad 2xxx. Dzieki za informację, ale czy możesz mi podać też jakis link w którym by o tym pisało?? :D Nie żebym Ci nie ufał :) ale może dowiem sie czegos wiecej o kompach :D pozdro!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulej Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 No i kupiłem Samsunga SM 2243 LNX 22" panoramiczny. Karta wydoliła tzn. rozdzielczość natywną bez problemów ustawiłem, filmy śmigają (Divix), gry to nie wiem bo nie gram :) - to informacja dla ludzi, których frapują podobne pytania :D pozdro!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...