deepgrinn Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 (edytowane) Witam. Mam takie pytanie [być może smieszne ale chce się upewnić pchany przezornością :) ] Mam 2 dyski . Na drugim chce sobie zainstalowac Viste. Mam na nim utworzone dwie partycje , jadna primary druga logiczna . Primary nie jest aktywna. Czy jesli zmienie ją na aktywną to utrace dane na logicznej? [bo niby czemu miałoby sie tak stać ?] Kumpel mial osatnio podobną sytuacje [ zmienił part na aktywną i utracil dane na calym dysku ] tyle że jak sie pozniej okazalo ten dysk padł mu po 3 dniach z niewiadomych przyczyn. I teraz pytanie czy utracił bo dysk był skopany/nie wszystko działało na nim dobrze czy utracił wskutek tej zmiany ? z góry thx za konstruktywne odpowiedzi ;] EDIT TOPIK MOZNA ZAMKNĄĆ / USUNĄĆ ... NIE UTRACILEM DANYCH W ZADEN TAJEMNICZY SPOSÓB ;] Edytowane 13 Grudnia 2008 przez deepgrinn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...