bartek46op Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Witam poszukuje takiej przejściówki która umożliwi mi podłączenie pod jeden kanał w regulatorze Scythe Kaze Master dwóch wentylatorów które mógłbym regulować jedną gałką. Czy jest taka przejściówka i czy panel umożliwi taką zabawę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix6814 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 tez miałem ten sam problem ale przejściówke wykonałem sobie sam lutownica 5 minut i zrobione działa bez problemu na dwóch wentylatorach 80 mm juz chyba ze 4 miesiące Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lowermann Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Są takie np tutaj http://www.allegro.pl/item507533121_revolt...3pin_gw_fv.html tylko nie chciało mi się szukać ale za 3,50 kiedyś kupowałem! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...