omkosmok Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Witam, niedawno kupiłem głośniki (KODA AM-911), które niestety nie mają w zestawie pewnego kabla i nie mogę ich podłączyć do komputera. Chodzi mi dokładnie o takie coś: KLIK! Taki sam kabel miałem w Geniusach HF 5005, ale tutaj już go nie ma. Mam na myśli konkretnie ten, krótki i o działaniu zobrazowanym przez narysowane linie w paincie. Niestety jakieś przejściówki i inne kable odpadają z racji na to, że nie zmieszczą się wszystkie trzy jacki 3,5 obok siebie z racji na ciasnotę gniazd karty dźwiękowej. Jak nazwać taki kabel? Czy jest on w ogóle gdzieś dostępny osobno skoro był w zestawie głośników marki Genius? Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSolo Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 (edytowane) Zrób jeszcze zdjęcie jak możesz skąd te kable wychodzą. Coś takiego powinno być dobre http://www.allegro.pl/item496248875_kabel_...nk_classic.html jak wywalisz te kable co dostałeś. Wtyczka jack wygląda na cienką, tzn ma małą średnicę zewnętrzną, także 3 obok siebie powinny się zmieścić. Edytowane 14 Grudnia 2008 przez HanSolo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...