koniczek3 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Witam mam kilka problemow i licze na to ze pomozecie mi w ich rozwiazaniu. Nie dawno wymienialem sterowniki w karcie graficznej i stalo sie cos takiego. Dogralem wczesniej sterowniki ale cos zepsolem. Pokazuje mi inna nazwe karty i ze ma wiecej mb niz miala wczesniej. Ponad to gry maja zupelnie inna rozdzielczosc, a wczesniej byly ustawione pod taka jaka ma laptop. Jak mozesz to daj jakies dobre stery do tej karty i krotko objasnij co mam zrobic. Z gory dzieki. Kolejny problem wyglada tak. Robilem oczyszczanie dysku i po nim mam tak ze niektore pliki maja niebieska nazwe. Niektorzy mowili zebym zrobil tak )klikajac prawym na C->wlasciwosci i odznaczyl kompresuj dysk oraz zindeksuj dysk) nic nie pomoglo. Co dalej jak to zrobic? I ostatnie. Przed oczyszczaniem mialem w pasku startu taki suwaczek ktory chowal mi nieaktywne ikonki. Po oczyczaniu on zniknal. nie pomaga (prawym na pase starty->ukryj niekatywne ikonki) Help Z gory dziekuje i prosze o jak najszybksza odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...