SzArEk Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Mam do was pytanie. Mam procesor : athlon xp 3200+ na bartonie. Wymieniłem paste termoprzewodzącą i miał temp. 48 stopni Za 3 dni temperatura podniosła sie do 57 czy to normalne ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misquamaqus Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 To nie jest normal... Radiator goracy ?. Czy procesor nie jest obciazony w "tle" ?. Zobacz w menadzerze zadan czy proces bezczynnosci wynosi okolo 97/99 %. Czy nie podnosiles napiecia w biosie na cpu ?. Zrob profilaktyczny reset biosu zworka cmos. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CppPower Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 polecam zewnętrzny programik: Motherboard Monitor 5.3.7.0: Programy Internet Standard Bardzo przydatny program dla zwolenników tuningu komputerów. Aplikacja umożliwia monitorowanie szybkości wiatraka, temperatury procesora oraz napięć. ja używam - polecam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzArEk Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 Radiator jest średni a podkrecany procesor niebył . Czy arctic cooling wystarczy (max 2200 rpm) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...