~death~ Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 moze to glupie pytanie ale po po co mi `fastwrites`chodzi mi o cheepoBIOS .Tylko bez jajowatych odpowiedzi :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Jak sama nazwa wskazuje czyli fast - szybko, write - pisać .Jest to opcja do karty graficzne.Jak jest na enable w niektórych przypadkach przyśpiesza troszkę kompa , a w innych przypadkach czasem zwalnia.Sam przetestuj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~death~ Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 dzieki...biore sie za testowanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~death~ Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 eeeee z tym fastwrites to ani wolniej ani szybciej ale jak juz jest to niech se bydzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 u mnie tez nie ma róznicy z czy bez ale mam włączone :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 lepiej to wylaczyc, bo czasem moze zmniejszyc stabilnosc pracy kompa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 lepiej to wylaczyc, bo czasem moze zmniejszyc stabilnosc pracy kompateż tak moze być, ale jak napisałęm na nie których konfigach jest jakis tam przyrost mocy (troszkę) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...