stefanito Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 witam, w związku z tym topikiem o miom radku 9100 mam prośbe o bardzo szybką radę (tylko dlatego daję nowy topic, że muszę wiedzieć szybko) miałem wymienic nowego-uszkodzonego radka 9100 od szafira na nowy. nie maja dzisiaj w firmie takich, będą, jak przyjadą. dają mi xpower, na kościach Vitalic 4ns z jakąś ich dopłatą. jedyne co więcej wiem, to to, że xpower ma radiator na kołkach, a szafir na kleju (da sie to potem zdjąć??) qrde, brać, czy czekać aż dostaną szafiry??? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Osobiscie bym czekal na Szafirka. Mysle ze bedzie bardziej pewny niz jakis xpower. (ale zeby potem nie bylo na mnie! pamietaj tez, ze pospiech zlym doradca ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Czekaj na szafira... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...