Kszysiu Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 Witam. jakiś miesiąc temu zakładałem temat w którym miałem problem ze zwieszającym się komputerem... puźniej problem ustąpił.... ale znów jest... tym razem znalazłem winowajce:) Przypomniało mi się że kiedyś wymieniałem zasilacz a ten nowy nie ma złącza 4-pin do dodatkowego zasilania procesora... i teraz pytanie... czy jest mozliwe wykonanie przejsciówki z molexa na te złącze?? szukałem w internecie ale nie mogłem znaleść... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misquamaqus Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 Jak najbardziej tak. Taka wtyczka bedzie czteropinowa z czego dwa zolte przewody sa 12v a dwa czarne przewody sa 0v. Teraz kwestia wyczajenia, ktore piny w gniazdku sa 12 v a ktore 0v. Nie radze tego pomylic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 http://www.allegro.pl/item505285113_przejs..._f_v_od_ss.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kszysiu Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 Teraz kwestia wyczajenia, ktore piny w gniazdku sa 12 v a ktore 0v. Nie radze tego pomylic. Mam uproszczone zadanie:) w garazu lezy stary zasilacz:P wystarczy że utne wtyczke razem z kabelkami, i nie bede musiał strzelać:P ps. jest róznica pod który czarny podłącze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 Nie. Wszystkie czarne łączą sie w jednym punkcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...