Abdel_k9 Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Ostatnio w domu założyłem mała sieć żeby móc udostepnić łacze SDI, ale gdy zainstalowałem usługe udostepniania łacza w win 98 to audiogalaxy satellite nie moze sie połaczyć z serverem . Czy ktoś juz miał taki problem i czy da sie temu jakoś zaradzić ? moze w necie jest jakaś łatka a moze na innym win nie bedzie tego problemu bardzo prosze o wszelkie podpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1488 Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 qrde tez mam siec na sdi i mam ten sam problem. non stop wywala mnie i moim qmplom "error connecting to master server (4)" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiU Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 To mi wygląda na problem z portami - najlepiej by było zamiast win98 postawić jakiś mały router na linuksie.... Prawdopodobnie Audiogalaxy na komputerach w sieci usiłują korzystać z tego samego portu... To tylko domysły.... :oops: A GG wam działa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 z GG nie ma problemów. jedyne co nawala to własnie AG które czasem potrafi sie połaczyć ale po około 2-3 dobach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1488 Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 my mamy server na linuxie. sys. jest dobrze dopracowany . tylko dlaczego jest tak a nie inaczej z ag ?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zrobcie dzielenie lacza czyms innym np. WinGate, WinRoute. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...