Gladiator Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Dostałem ostatnio na urodzinki Siemensa C45.Skombinowałem sobie już darmowe loga i wygaszacze. ale mam problem z darmowymi dzwonkami. Może ktoś z was znam adresy stron skąd można je sciągnać?? DZIENKI ZA HELP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahu Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 To prędzej na oślą sie nadaje ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpEEdO Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOTFL !!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOTFL !!!!!!!!!!!!!!!!!!i co spamisz, qwa??? moderator proszony o usuniecie, przeneisienie topiq!! ;] speedo-za takie cos na news grupie dostalbys banana bez ostrzezenia ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpEEdO Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 ROTFL x2 !!!!!!!!!!! Cos Ci sie BRUCE czasem nie pokielbasilo ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Nie no bruce z tym banem to przesadziłeś :-). Ale fakt ten tego trochę NTG :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 nie to forum!!! a co do dzwonkow to cizko darmowe znalezc a birac pod uwage fakt ze nie masz ani irdy ani kabelka (z tego co mowisz) ani kompozytora to chyba nic na to nie poradzisz mozesz sprobowac zassac soft ktory wysyla takie <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly przez sms ja kiedys dawno dawno temu probowalem ale smsa nigdy sie nie doczekalem :D pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Kup sobie kabelek i możesz sobie wgrywać jakieś fajnie. Ja tam kiedyś ściągaółem sobie przez WAP-a melodyjki ze strony Siemensa :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Kup sobie kabelek i możesz sobie wgrywać jakieś fajnie. Ja tam kiedyś ściągaółem sobie przez WAP-a melodyjki ze strony Siemensa :!: no tak ale to napewno nie bylo darmowe :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Teraz za darmo to nic nie ma :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...