Ombre Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 (edytowane) Cześć, właśnie zadzwonił do mnie brat i powiedział, że mam się szykować bo jedziemy dzisiaj kupić kierownice jemu dziecku ; o. Zapomniałem zapytać jakim budżetem dysponuje... anyway czym się kierować jak wpadnę do np. media marktu i stanę przed półką z kierownicami? Kierownica będzie używana przez dzieciaka 8-10lat, raczej sporadycznie, max. 1h dziennie. Czy są jakieś firmy, które brać w ciemno, czy raczej nie kierować się marką? Edytowane 23 Grudnia 2008 przez Ombre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDAN Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 Też chętnie dowiem sie co inni maja do powiedzenia. Ostatnio pogrywam w GRID i napaliłem sie na kupno kierownicy. Dodam że fundusz jaki na nia przeznacze nie bedzie przekraczac 100 zl i prawdopodobnie wybiore allegro.pl. Poradzi ktos jakas ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 (edytowane) na przyszłość, momo racing ;] do 100 to najtańszą, nie ma rewelacji Edytowane 24 Grudnia 2008 przez capone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ombre Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 Kupiłem małemu kierownice Speed-linka, kiedyś miałem bardzo dobre doświadczenie z tą firmą, to się zdecydowałem, 169zł. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...