Skocz do zawartości
jakuloel

Audigy 2 Zs Gold Vs Audigy 2 Nx Usb

Rekomendowane odpowiedzi

moj obecny sprzet to: amplituner yamaha htr 6030 i k.muz sb life 24b...

ogolnie dzwiek na komputerze jest kiepski i potrzebuje zmiany.

"AUDIGY 2 ZS GOLD vs AUDIGY 2 NX USB"

ktora z powyzszych kart bedzie lepsza dla mnie (chce polaczyc kompa z ampli cyfrowo).

a moze jeszcze inna karte wybrac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najtańsze źródło 5.1 cyfrowo w DD to będzie Audigy 2 jak wyjdzie paczka. Możesz zaryzykować OEMa X-fi Dell/HP i kupić paczkę DDL + DTSc ale różnie sie soft creative zachowuje z nimi :) więc tu ryzyko ale jak wisła szeroka każdy wyklina te oemy ;) mozęsz kupić Xonara DX bądź X-fi Titanium bo myślę, że chodzi ci o 5.1 cyfrowo ? bo jak stereo to każda jedna ze spdifem się nada

Edytowane przez Art385

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najtańsze źródło 5.1 cyfrowo w DD to będzie Audigy 2 jak wyjdzie paczka. Możesz zaryzykować OEMa X-fi Dell/HP i kupić paczkę DDL + DTSc ale różnie sie soft creative zachowuje z nimi :) więc tu ryzyko ale jak wisła szeroka każdy wyklina te oemy ;) mozęsz kupić Xonara DX bądź X-fi Titanium bo myślę, że chodzi ci o 5.1 cyfrowo ? bo jak stereo to każda jedna ze spdifem się nada

tak tak 5.1 cyfrowo

btw nie jestem obeznany z tym slangiem muzycznym wiec wiekszosci rzeczy tu nie kapuje :P

jednak rozumiem ze Audigy 2 ZS gold prowadzi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak wyjdzie paczka DDL do Audigy to jak najbardziej a nawet teraz możesz skorzystać z redocnexk i wypuszczać ze swojego SB ;) ale nie ma GUI ten encoder ale działa sprawdzałem potrzebujesz tylko kabla jack 3,5->RCA może być nawet podwójny sprawdzałem też działa i dopuki się nie zdecydujesz to korzystac z niego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi