jakuloel Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 moj obecny sprzet to: amplituner yamaha htr 6030 i k.muz sb life 24b... ogolnie dzwiek na komputerze jest kiepski i potrzebuje zmiany. "AUDIGY 2 ZS GOLD vs AUDIGY 2 NX USB" ktora z powyzszych kart bedzie lepsza dla mnie (chce polaczyc kompa z ampli cyfrowo). a moze jeszcze inna karte wybrac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 Audigy 2 zs w ciągu miesiąca powinien pojawić się DDL pack dla audigy i będziesz mógł przesłać 5.1 po coaxie do amplika ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakuloel Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 Audigy 2 zs w ciągu miesiąca powinien pojawić się DDL pack dla audigy i będziesz mógł przesłać 5.1 po coaxie do amplika ;)ok dzieki jakies inne propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 (edytowane) najtańsze źródło 5.1 cyfrowo w DD to będzie Audigy 2 jak wyjdzie paczka. Możesz zaryzykować OEMa X-fi Dell/HP i kupić paczkę DDL + DTSc ale różnie sie soft creative zachowuje z nimi :) więc tu ryzyko ale jak wisła szeroka każdy wyklina te oemy ;) mozęsz kupić Xonara DX bądź X-fi Titanium bo myślę, że chodzi ci o 5.1 cyfrowo ? bo jak stereo to każda jedna ze spdifem się nada Edytowane 24 Grudnia 2008 przez Art385 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakuloel Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 najtańsze źródło 5.1 cyfrowo w DD to będzie Audigy 2 jak wyjdzie paczka. Możesz zaryzykować OEMa X-fi Dell/HP i kupić paczkę DDL + DTSc ale różnie sie soft creative zachowuje z nimi :) więc tu ryzyko ale jak wisła szeroka każdy wyklina te oemy ;) mozęsz kupić Xonara DX bądź X-fi Titanium bo myślę, że chodzi ci o 5.1 cyfrowo ? bo jak stereo to każda jedna ze spdifem się nadatak tak 5.1 cyfrowo btw nie jestem obeznany z tym slangiem muzycznym wiec wiekszosci rzeczy tu nie kapuje :P jednak rozumiem ze Audigy 2 ZS gold prowadzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 jak wyjdzie paczka DDL do Audigy to jak najbardziej a nawet teraz możesz skorzystać z redocnexk i wypuszczać ze swojego SB ;) ale nie ma GUI ten encoder ale działa sprawdzałem potrzebujesz tylko kabla jack 3,5->RCA może być nawet podwójny sprawdzałem też działa i dopuki się nie zdecydujesz to korzystac z niego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...