MenelX Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 (edytowane) Witam. Mam pewien problem. Mianowicie grałem sobie w GTA3 :P, ale co jakiś czas wyłączało mi się (tzn jakby komputer przechodził w stan wstrzymania i tylko reset pomagał, tyle, że czasem musiałem resetować po kilka razy bo po pierwszym resecie zawieszał się podczas tego jak się ładował windows (xp) a dokładniej ten pasek taki sie przesuwał. I tak po którymś z kolei resecie zdenerwowałem się i wyłączylem listwę. Włączyłem spowrotem i wszystko normalnie się załadowało, tylko od tego momentu mysz nie działa. Czy to możliwe, że gniazdo ps/2 się spaliło? Dodam, że inna myszka podłączona pod ten port też nie działała, natomiast jeszcze inna podłączona pod USB zadziałała. EDIT: Problem nieaktualny - dziś włączyłem i wszystko działa jak należy, aczkolwiek z ciekawości jak ktoś wie dlaczego tak się stało i czym mogło to być spowodowane to z chęcią bym się dowiedział :P Edytowane 24 Grudnia 2008 przez MenelX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 wygląda jakby coś CI się przegrzewało.. jak nie to jeszcze może być zasilacz, ale póki co monitoruj temperatury.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...