Skocz do zawartości
MotoRacer1992

Problem Z Karta Dzwiękową Creative Sound Blaster Live 5.1 Digital Sb0220

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Kupiłem kompa od znajomej mojego Wuja i dopiero po roku przeinstalowałem system. Po reinstalacja przestała mi działać karta dzwiękowa :mad: . Na KX działa mi tylko jeden kanał + subwoofer. Prosił bym o pomoc co do sterowników to tej karty. Ale zaznaczam ze chodzi mi o stery do karty Creative Sound Blaster Live 5.1 Digital SB0220 a nie Creative Sound Blaster Live 5.1 Digital SB0100. Przed reinstalacja działała poprawnie i nie miałem powodów by na nią narzekać. Proszę serdecznie o pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość piotrAthlonXp

no to lipa! mam ta sama karte i na kxach mam to samo. kupilem rozgaleznik z jacka na 2 jacki i jakos chodzi. oryginalnych sterow nie znajdziesz, chyba ze w jakims programie p2p. to byla krotka seria tych kart.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:arrow: MotoRacer1992

Nie mozesz sam sprawdzic? Ja tej karty nie mam jak rowniez tych sterownikow i nie bede za Ciebie sciagal.

Do tej karty powinny pasowac: (ISO) SB Audigy & Live! series.

Dzięki za linka :) Wszystko ładnie gra a pytałem sie bo to od h... zajmuje a ja mam chwilowo h... net i cały dzień sciągałem ;/ Ale serdecznie dziękuje za uratowanie sylwestra :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi