MotoRacer1992 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Witam. Kupiłem kompa od znajomej mojego Wuja i dopiero po roku przeinstalowałem system. Po reinstalacja przestała mi działać karta dzwiękowa :mad: . Na KX działa mi tylko jeden kanał + subwoofer. Prosił bym o pomoc co do sterowników to tej karty. Ale zaznaczam ze chodzi mi o stery do karty Creative Sound Blaster Live 5.1 Digital SB0220 a nie Creative Sound Blaster Live 5.1 Digital SB0100. Przed reinstalacja działała poprawnie i nie miałem powodów by na nią narzekać. Proszę serdecznie o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 http://hosted.filefront.com/BadBoyforum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoRacer1992 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 http://hosted.filefront.com/BadBoyforumAle to na pewno do karty SB0220? Bo sterów z karty SB0100 nie przyjmie ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrAthlonXp Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 no to lipa! mam ta sama karte i na kxach mam to samo. kupilem rozgaleznik z jacka na 2 jacki i jakos chodzi. oryginalnych sterow nie znajdziesz, chyba ze w jakims programie p2p. to byla krotka seria tych kart. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 :arrow: MotoRacer1992 Nie mozesz sam sprawdzic? Ja tej karty nie mam jak rowniez tych sterownikow i nie bede za Ciebie sciagal. Do tej karty powinny pasowac: (ISO) SB Audigy & Live! series. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoRacer1992 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 :arrow: MotoRacer1992 Nie mozesz sam sprawdzic? Ja tej karty nie mam jak rowniez tych sterownikow i nie bede za Ciebie sciagal. Do tej karty powinny pasowac: (ISO) SB Audigy & Live! series. Dzięki za linka :) Wszystko ładnie gra a pytałem sie bo to od h... zajmuje a ja mam chwilowo h... net i cały dzień sciągałem ;/ Ale serdecznie dziękuje za uratowanie sylwestra :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...