QbaS Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 co myslicie o tym zasilaczu http://www.allegro.pl/show_item.php?item=12215156 ma dosyc dobry amperaz http://www.allegro.pl/show_item.php?item=12303130 a ten rozni sie chyba tylko kolorem http://www.allegro.pl/show_item.php?item=12103264 ten z kolei ma wspaniale amperaze ale moze byc glosny czy 2 pierwsze sa dobre?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 stawiam na ostatni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Też tak myśle, myśle że będzie dobry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 tylko chwilowo nie mam kasy a Q-tech dosc czesto przewija sie przez allegro slyszalem niepochlebne opinie na jego temat ale to chyba byla wersja z duzo nizszymi amperazami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Q-tech = gufno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr8-2N Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Q-tech = gufno daj ludziom po 250zł na chietkeki to będzie looz. nie każdy wywala tyle kasy na zasikacz, moja płyta główna jest mniej warta obecnie niż 250zł. nie mówiąc o procu. na moim codegenie mam napięcia na 12V 11,88V ale rybka mi to, chodzi stabilnie. i nie dałem 250zł za zasilacz. narzekajcie dalej na codegena, olewam to :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Ejj nie denerwuj sie.Taka jest prawda z tymi q-techami.Codegen teżrobi dobre zsilacze, mżna trafic na dobrę partie.Ja też kiedyś jechałęm na <span style="color:red;">[ciach!]</span>ach, a nawed nie dawno bo jak widać miałem megabakta ale spłonoł, teraz czekam na chiefteka.Jak dla mnie to jest drogi zasilacz, ale jak kupic to coś dobrego nie?NIe chce mi się juz jebać z tanimi zasiłkami.POwiedział bym że mnie raczej nie stac na tani zasilacz.Kurna nie moge znaleść zdjecia jak w środku wygląda ten zasilacz.Ale radiatory to muj codegen 200W ma większe/lepsze! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Q-tech = gufno ale ten ma b. wysoki amperaz wiec chyba nie jest zly za ta cene chyba bedzie lepszym wyborem niz codegen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 o właśnie: Bardzo łądnie sie prezentuje zasiłka 450W :lol: Jak dlamnie to kasa wydana w błoto UPDATE: kurna coś nie tak ze zdjęciem z allegro!ale dam link http://www.allegro.pl/show_item.php?item=12087363 naprawde robi wrazenie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 z tymi cedegenami jest roznie, ale np. ja mam dwa i jeden dziala bardzo dobrze, a drugi odwrotnie :))) a skolei megabajt ciagnie mase rzeczy i wszystko full-stable, najlepiej jakbys mogl go wyprobowac(marzenia :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 moze wypowie sie ktos jeszcze na temat tego zasilacza fakt radiator jest maly ale dodatkowo ma jeszcze wentylator a moze daloby rade wymienic (dolozyc) radiator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 wez sobie fortrona 300W obojetnie jaki model , najlepiej z wiatrakiem 120mm bo jest bardzo cichy mi sie udalo za 55zl wyrwac cignie moj sprzet bez problemu , (procka na 1.825V , 2.5G + radek 8500 krecony i inne smieci ) naprawde polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 ale czy 300W to nie za malo (planuje zmiane procka i w przyszlosci grafy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 :x ludzie ile jeszcze mozna rozprawiac o tych badziewiach z naklejka Q-TEC :?: http://s204.allegro.pl/photos/400x300/12/1208/120878/12087836_6 czy takie amperaze ma 550W zasilacz - oczywiscie czytamy to co w slupku MAX a nie PEAK (bo to jest moc chwilowa/szczytowa jaka jest w stanie wytrzymac zasilacz) tyle ze podawanie wartosci PEAK bez czasu ktory moze trwac takie "przekroczenie" parametrow jest o kant dupy potluc teraz dla przykladu partametry nastepujacych zasilaczy: TOPOWER 300W (dlaczego jeden producent opisuje zasilacz o podobnym PEAK LOAD przy poszcz. napieciach jako 300W a inny 550W - ktorys musi klamac - i logiczne jest ze klamstwo polega raczej na zawyzaniu wydajnosci) CHIEFTEC (mozna porownac co jest napisane przy kazdym napieciu w slupku MAX zasilaczy 360W do tego pseudo 550W) wiecej mi sie nie chce pisac i podtrzymuje moja opinnie Q-TEC = KUPA NIE MA SIE CO LUDIZC ZE KUPIMY PRAWDZIWY 500W ZASILACZ ZA KWOTE NIZSZA NIZ ~400ZL BO TO PO PROSTU NIE MOZLIWE - CHYBA ZE JAKAS FIRMA LUBI MIEC STRATY A NIE ZYSKI niniejszym zamykam temat - jak ktos ma cos ciekawego do powiedzenia - np robil test porownawczy Q-TEC i CHIEFTEC to temat odblokuje a co do samej tematyki dotyczacej zasilaczy SZUKAJ bo bylo 1000x PS co sie tyczy parametrow tych PSEUDO 350W to :lol: - moj 250W ENLIGHT ma +3.3V/15A +5V/26A wiec o czym tu pisac widac jakie Q-TEC to dno :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...