Gość Greenfoxy5 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 + Głośniki Logitech X-530 (5.1) + Logitech 120 (2.0) Czy nie będzie wojny sprzętowej między kartą, głośnikami? Czy mogę podłączyć te i te głośniki pod jedną kartę przekręcając gałkę głosu w jednych i drugich? Stworzy to 7.1 czy dodatkowy efekt, lub bezinteresowne bawienie się. ? Moja karta Realtek Ac97' Nikt nie odpowie? :D Nikt tak nie kombinował? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansu (-+)'' Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Bezsensowne bawienie się... Offtop: A te 5.1 w sigu nie wiem po co tak wyróżnione =o Jakby to był jakiś Edifier, ale nie Logi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Greenfoxy5 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 : D Ale dlaczego bez sensu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Jest to możliwe, nic sie nie spali, wszystko będzie chodzić prawidłowo :) Tyle że 7.1 mało co wykorzystuje, dlatego mały jest tego sens ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 bzdura nie pomysl - masz dwa kompletnie rozne zestawy - nawet to fajnie nie zabrzmi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Greenfoxy5 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Dobra spróbuje jak będzie spox to spox jak nie to spłucze 2.0 w kiblu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...