Radek600 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Witam. Posiadam internet radiowy 1Mb/s. Jednak nie mam indywidualnego ip, więc jak chce zagrać w np.fife bezpośrednio to nie można mnie znaleźć. Nie wiem może jakoś da się przestawić ip lub grać przez jakiś program ? proszę o pomoc. moje IP : 192.168.117.100 pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Jeżeli nie masz zew. ip, oraz nie masz dostępu do routera to jedynym wyjściem jest program hamachi. http://www.hamachi.com.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek600 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Jeżeli nie masz zew. ip, oraz nie masz dostępu do routera to jedynym wyjściem jest program hamachi. http://www.hamachi.com.pl/ Nie wiem czy mam zew ip ale mam router :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Musiałbyś zalogować się na router i sprawdzić jaki IP jest na interfejsie WAN... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek600 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Musiałbyś zalogować się na router i sprawdzić jaki IP jest na interfejsie WAN... heh to mnie rozbawiłeś :P o czym TY mówisz ? zielony jestem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Jeżeli nie masz w ogóle pojęcia to sprawa nie będzie taka łatwa... Napisz jaki masz router i czy znasz do niego hasło. Kto Ci go konfigurował? (może warto udać się po pomoc do tej osoby). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 heh to mnie rozbawiłeś icon_razz.gif o czym TY mówisz ? zielony jestem icon_smile3.gif Zapytaj przyjaciela, to że jesteś zielony to raczej nie powód do śmiechu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek600 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Dzięki chłopaki, ja po nowym roku pójdę do admina i z nim pogadam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...