gregor666 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 (edytowane) Nie wie ktoś może gdzie w Bytomiu lub okolicy można proszkowo pomalować budę za jakąś rozsądną kase? EDIT Tak w sumie to raczej nie związane z wodnym chłodzeniem no chyba że wziąc pod uwage ze malowanie potrzebne mi do nowego projektu :legal: Jeśli temat nie może tu zostać to prosze o przeniesienie go. Edytowane 28 Grudnia 2008 przez gregor666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatroX13 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 Niestety w Bytomiu nie znajdziesz nic takiego, ja szukałem w panoramach firm i nie znalazłem żadnej firmy zajmującej się piaskowaniem i malowaniem proszkowym najbliższą firme znalazłem w Sosnowcu która zajmuje się piaskowaniem i malowaniem. Link do strony: http://art-bud2.pl/ Mnie taka zabawa kosztowała 80zł jak dobrze pamiętam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...