Skocz do zawartości
mk1

PAMIĘCI KTÓRYCH NIE DA SIE PODKRĘCIĆ wogóle !!

Rekomendowane odpowiedzi

wracamy do tematu: kupiłem chieftec 420W dualfan :twisted: i jednak to nie była zasilka :evil: > nic nie zmieniło się, nie moge podkręcić nawet 5 mhz 8O

kto testował programi do odblkowania biosu WARP 11 ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@mk1

Nic nie zrobisz z tym , ja mam podobny problem , tylko moje pamieci to infineon 3.3 , max co z nich wycisnalem to 610 z radiatorami.Poczytaj rage3d forum , tam pisza ze te infineony sa "undervolted" czyli dostaja nizsze napiecie niz maja w specyfikacji.po podniesieniu napiecia o 0.2v,czyli tyle ile im brakuje do domyslnych ustawien kreca sie tak jak powinny czyli 3.6ns na 650 a 3.3ns na 700.Ja jak znajde chwile to zrobie v-mem moda swojego radka bo te pamiatki to u mnie "waskie gardlo" jakbym mial je na 700 to mogloby byc 20k w marku 2001 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wojs <-----podaj mi swoje gg jeśli możesz bo mamy pare wspólnych tematów  :wink:

albo odezwij sie :4606222

Jak masz jakieś problemy, pisz e-maila :)

PS. Kupiłem ostatnio Huntkeya 300W. Spoko zasilacz, tylko wentyl głośny :( Ale od czego mam głowę! Przerobiłem go na regulowany względem temperaturki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NO TO WŁAŚNIE MÓWIĘ O 3' date='3!!!!To znasz już odpowiedź[/']

No i na ten temat bym troche polemizował bo jeżeli mk1 ma epoxa 8RDA to 3.3V w speed fanie pokazuje Napiecie ale pamieci !! :o :o :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...