Gość pheon Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Witam!! Mam problem który mnie cały czas denerwuje. Wyskakuje mi ptzy wyłączaniu komputera takie okienko. Jak takie coś wyłączyć. Z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Wyłączyć Skype'a wcześniej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pheon Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 ale to nie tylko jak skype jest włączony czasami pisze "kończenie racu welcome" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Poczytaj tutaj http://www.tweaks.pl/czytaj,szybsze_zamyka...ug.html,47.html :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...