maciekz45 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Problem wyglada tak ze jak gram w gry , to teksury sie krzaczą , np piłkareze w PES sa w kolorze trawy, albo cały zołty ekran itp. jak wcisne ctrl del alt wrócę do windowsa to i znowu do gry to sie wszzystko robi normalnie ale po chwili problem wraca, czasem tez włącza mi sie rozdzielczosc 640x480 minimlanych kolorach i komunikaty ze sterowniki ekrany NV4.disp przestały normalne działc zebym zapisał co robiłem bo PC sie zersetuje.po restarcie jest komuniakt od windowesa ze Pc został przywruciony z powarzengo błedu. itp. mam karte Geforce 9800 GTX 512 ram.,2GB ram, procek to intel core 2, zasilacz 850W odinstalowanie sterownmików niepomogło nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 1. Kup elementarz 2. Przeczytaj regulamin forum 3. Szczęśliwego Nowego Roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Odinstaluj sterowniki, przeczyść drivercleaner'em i zainstaluj ponownie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekz45 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 niestety odinstalownie i cleandivers niemomogło ten sam problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...