szatis Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 Witam, mam xonara dx, system vista. Mam problem z ustawieniem birate, windows w wlasciwosciach domyslnie ma inne birate niz konsola audio center xonara. Nie wiem jaka jest zaleznosc, ktore ustawienie ma pierszenstwo, oraz czy to wogole dziala - czyli jak to sprawdzic? Problem z ustawieniem birate w ustawieniach audio systemu vista -> mozna ustawic wartosc do 24bit 192KHz jednak jesli ustawienie jest wyzsze niz 24 bit 48KHz nie dziala DSP konsoli audio center xonara ? nie rozumiem dlaczego mam zanizac wartosc birate skoro moja karta pozwala na 192KHz.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapek Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Jak masz wlaczone DS3D GX to ustawienia audio center xonara maja pierwszenstwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...