guliwer Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 8O mam problem z kupnem procesora do płyty MSI KT7Turbo (MS-6330)chcialem kupić do niej procesor At XP 1700+ ale dowiedziałem sie że płyta już nie obsłuży, chciałem kupić Duronka 1300 Morgan , mam pyatko czy to będzie działać ........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Ja puszczałem na takiej płycie d1000@1200 - morgany chodzą na niej bezproblemowo ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 kupuj spokojnie moj kumpel mial ta plyte z tym procem i bez problemowo dzialala, kwestai tylko ze on mial o.18 nie 0.13 nie wiem czy to cos zmienia........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 SPOKO BEDZIE BIEGAL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonidas Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Jak widać w podpisie obsłuży bez problemu a nawet XP 1800 ale wg producenta tylko w wersji Palomino 0,18 (taki proc mam). Thoroughbreda 0,13 nie próbowałem bo mógłby to być za drogi interes jeśliby nie poszło. Uwaga jeśli chcesz bez problemu używać proca na magistrali 133 Mhz (Athlona) to musisz na mostku północnym zamontować wentylator (jeżeli twoja wersja płyty to K7 turbo msi 6330 ver. 3.0 to raczej fabrycznie nie ma go zamontowanego). Przy duronach nie ma potrzeby ale na athlonie xp 1800 bez zamontowanego wiatraczka non stop wieszały mi się filmy a po resecie komp nie wstawał ( musiałem odczekać z minutę lub dwie). Aha najlepiej ściągnij najnowszy bios w wersji 3.6 stąd http://download.msi.com.tw/support/bos_exe/6330v36.exe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kutek Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 a ja mialem taka sama plytke i bylem z nia w 2 serwisach i na gieldzie w warszawce i kiszka byla jak nie wiem co max Duron do 1000Mhz no i stare Athlony na 100MHz. Wszystko zalezy po prostu od wersji plyty. Moze ktos bedzie mial zastzrezenia do tego co napisalem,ale sam mialem taki prblem wiec wiem co pisze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonidas Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Nic dziwnego, że ci nie poszły na 133 Mhz FSB tak jak już pisałem mostek północny cholernie się przegrzewa (można sprawdzić dotykając palcem) i przy szybszej magistrali musi być zamontowany wiatraczek. Mi to, przy najnowszym biosie działa bez żadnego problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kutek Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 mozliwe ze tak,ale jak widac w podpisie nie mam juz MSI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...