Celin Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Czy ktos posiada wersje 14 ghost'a i moze podzielic sie "wrazeniami". chodzi mi dokladnie o to, na jakiej zasadzie dziala zalaczony recovery disc. rozumiem ze bootuje kompa pod dosem i potem tak jak w 2003 pyta o wskazanie miejsca gdzie znajduje sie obraz? chce kupic te wersje ze wzgledu na kompatybilnosc z vista i podobno dobra obsluge sata, ale wole sie zapytac :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Czy ktos posiada wersje 14 ghost'a i moze podzielic sie "wrazeniami". chodzi mi dokladnie o to, na jakiej zasadzie dziala zalaczony recovery disc. rozumiem ze bootuje kompa pod dosem i potem tak jak w 2003 pyta o wskazanie miejsca gdzie znajduje sie obraz? chce kupic te wersje ze wzgledu na kompatybilnosc z vista i podobno dobra obsluge sata, ale wole sie zapytac :rolleyes: Też już prawie miałem kupować, ale okazało się, że nie jest kompatybliny z Window7 i trzeba poczekać na 15.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 (edytowane) Też już prawie miałem kupować, ale okazało się, że nie jest kompatybliny z Window7 i trzeba poczekać na 15....Moze i nie jest kompatybilny pod wzgledem supportu , za to na bank dziala jako , ze ja posiadam wersje Ghosta 12. Kupiony oryginal na Allegro w wersji boxowej , dalem ledwo cos kolo 20 zl i na nim 7 mi chodzi. System wali ostrzezniem , ze program powoduje to i owo , ale daje sie ok. Zaczekajcie z kupnem , jeszcze raz potwierdze to bo jak na razie tylko jeden raz go tam odpalalem. Zreszta , jesli ktos chce miec to za darmo to polecam oprogramowanie opensourcowe jak BootIT NG , ktory widzi nawet Raida , czy Clonezille. Te nie maja problemow z zadnym typem oesa. A , skleroza. Ghost 12-14 w przeciwienstwie do 11 dziala pod Windowsem. Mozna na nim siedziec i robic backup w locie dzieki czemu nie traci sie np. 20 minut na to by spod dosa rzezbic. Alternatywa jest Acronis True Image , z tym ze ostroznie z Allegro bo kilka firm leci w preta i sprzedaje wersje elektroniczna jako opisana wersje boxowa. Edytowane 12 Sierpnia 2009 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...