Skocz do zawartości
Celin

Norton Ghost 14

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktos posiada wersje 14 ghost'a i moze podzielic sie "wrazeniami". chodzi mi dokladnie o to, na jakiej zasadzie dziala zalaczony recovery disc. rozumiem ze bootuje kompa pod dosem i potem tak jak w 2003 pyta o wskazanie miejsca gdzie znajduje sie obraz?

chce kupic te wersje ze wzgledu na kompatybilnosc z vista i podobno dobra obsluge sata, ale wole sie zapytac :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktos posiada wersje 14 ghost'a i moze podzielic sie "wrazeniami". chodzi mi dokladnie o to, na jakiej zasadzie dziala zalaczony recovery disc. rozumiem ze bootuje kompa pod dosem i potem tak jak w 2003 pyta o wskazanie miejsca gdzie znajduje sie obraz?

chce kupic te wersje ze wzgledu na kompatybilnosc z vista i podobno dobra obsluge sata, ale wole sie zapytac :rolleyes:

Też już prawie miałem kupować, ale okazało się, że nie jest kompatybliny z Window7 i trzeba poczekać na 15....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też już prawie miałem kupować, ale okazało się, że nie jest kompatybliny z Window7 i trzeba poczekać na 15....

Moze i nie jest kompatybilny pod wzgledem supportu , za to na bank dziala jako , ze ja posiadam wersje Ghosta 12. Kupiony oryginal na Allegro w wersji boxowej , dalem ledwo cos kolo 20 zl i na nim 7 mi chodzi. System wali ostrzezniem , ze program powoduje to i owo , ale daje sie ok. Zaczekajcie z kupnem , jeszcze raz potwierdze to bo jak na razie tylko jeden raz go tam odpalalem.

Zreszta , jesli ktos chce miec to za darmo to polecam oprogramowanie opensourcowe jak BootIT NG , ktory widzi nawet Raida , czy Clonezille. Te nie maja problemow z zadnym typem oesa.

A , skleroza. Ghost 12-14 w przeciwienstwie do 11 dziala pod Windowsem. Mozna na nim siedziec i robic backup w locie dzieki czemu nie traci sie np. 20 minut na to by spod dosa rzezbic. Alternatywa jest Acronis True Image , z tym ze ostroznie z Allegro bo kilka firm leci w preta i sprzedaje wersje elektroniczna jako opisana wersje boxowa.

Edytowane przez Firekage

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi