cyprysek Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Witam Obecnie mam zintegrowany Realtek ALC885 Głośniki używane do słuchania muzyki. 1. zastanawiam się czy będzie słyszalna różnica jak kupie kartę muzyczna do 200zł. 2. Jak wyżej lecz karta muzyczna do 400zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj_Set Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 (edytowane) Czy będzie słyszalna hmm to zalezy bo jak dla mnie oszczedzanie na karcie tez nie jest dobre bo to tak jakby kupic mercedesa i zamiast paliwa wlac oleju z biedronki :P napewno usłyszysz różnice miedzy zintegrowanym a inna karta dzwiekowa leprza ;) a karta to ta jest super mój sasiad posiada taka karte i jest na pełnym wypasie :D http://www.gral.pl/preview/Creative_Labs/C...Express_07.html dzwięk super ;) troche wiecej jak 400zł Edytowane 2 Stycznia 2009 przez Dj_Set Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Karta dźwiękowa nie jest potrzebne w ogóle... To są głośniki na USB! mają "wbudowaną" kart. dźwiękową, że się tak wyrażę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj_Set Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 o popatrz nawet nie wiedzaiłem a to przepraszam ;) nie wiedziałem ze logitech takie głośniki wytrzaskał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...