killua Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 (edytowane) Witam, mialem juz od dluzszego czasu zainstalowane atitools 0.26 i sobie dobrze dzialalo. Wczoraj nagle podczas gry sie komp zwiesil a po powrocie srodkowe suwaki we wszystkich profilach sie wylaczyly i nie dadza sie wlaczyc, odinstalowalem i zainstalowalem atitoolsa , to samo ze sterownikami graifiki i wciaz to samo. Co to jest za tryb Low Power ? moze przez to mi sie teraz chwilami zawiesza komp z bluescreenem ? Nowej wersji ati tools nie moge zainstalowac bo mi nie wykrywa wogole karty. dzieki z apomoc Edytowane 2 Stycznia 2009 przez killua Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miodnyj Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 (edytowane) Reinstalka sysa :) Edytowane 2 Stycznia 2009 przez Miodnyj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpectatorX Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Albo przekręciłeś kartę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Ale jakbym przekrecil to by sie chyba nie uruchamiala wogole albo w grze a tymczasem przy ustawieniu 640/850(core/mem) normalnie w grach dziala. tylko dwa razy mi zwislo jak bylo 200/300 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...