Gosu Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Dziwny mam problem ze swoim monitorem zawsze jak go wyłącze to przez jakiś czas wydaje odgłosy j ak by trzeszczało w nim coś, myślałem na początku że to może ruchoma jego część do ustawiania wysokości i połozenia monitora, ale jednak nie, to jak by coś z wewnątrz.Co to może być? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Dziwny mam problem ze swoim monitorem zawsze jak go wyłącze to przez jakiś czas wydaje odgłosy j ak by trzeszczało w nim coś, myślałem na początku że to może ruchoma jego część do ustawiania wysokości i połozenia monitora, ale jednak nie, to jak by coś z wewnątrz.Co to może być? może rozgrzane plastiki się kurczą stygnąc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 To aż tak głosno by było ?;-) To jest jakiś problem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 To aż tak głosno by było ?;-) To jest jakiś problem ? nie wiem czy głośno, u mnie słychać jakieś tam cyknięcia po wyłączeniu samsunga 2493 nie przejmuje się tym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Cholera ale spać nie mogę :D Wtedy kiedy posiedze dłużej przy kompie i go wyłączam to szlag mnie trafia :-) No ale pewnie w lato (albo jak cieplkej się zrobi) będzie oki :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...