rex Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 szukam nowego sterownik do gf 2 mx 400 z 64 m/b z tv outem. problem mam taki ze noe detonatory nie obsluguja tv outa moze ktos zna jakis detonator do obslugi tv outa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 :? ee no dobra wejdź na stronę nvidii i ściągnij najnowsze (boże ja nie wytrzymam :x ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 problem w tym ze sciagnalem nowe 43.45 i h.......... jest nie chce obsluzyc tv-outa i nie wiem czemu licze na odzew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Poczytaj: http://www.nvidia.com/view.asp?IO=IO_20011119_6315 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...