Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich serdecznie.

Chciałbym sobie kartę dźwiękową kupić, ale może zacznę od początku.

Płytę główną posiadam następującą. Gigabyte GA-M61P-S3

Chodzi mi kartę nie taką za xx tysięcy lecz kartę najlepiej do 200 zł (+vat ;D?)?

Audiofilem nie jestem, lecz muzyki czasami na kompie posłuchać lubię. Jednak będzie służyła głownie do gier FPS typu Call of Duty 4 itd.

Co radzicie :D?

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie podstawowe:

Jakiego systemu operacyjnego używasz? Linux, xp, vista, free bsd...?

Bo jeśli vista to integra Ci wystarczy. Każdy inny system to dołóż 100zł i kup sobie np coś takiego:

http://www.ceneo.pl/1627786

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe, też miałem tę pomyłkę w świecie myszy o nazwie farality...nazwa równie 'fatalna' co sama myszka :)

kartę dźwiękową z tej stajni też miałem, nawet 4 różne, w tym 1 na rynku Fatality FPS...ale wymieniłem na to co mam w podpisie

co do asusa - warto

sam się zastanawiam czy nie dokupić w celu porównania, a stary sprzęt wcisnąć w komp mej dziewczyny, bo tam integra zamula. Jedyne co mnie powstrzymuje to...prawdopodobnie marginalna albo żadna różnica w jakości dźwięku, zwłaszcza że udało mi sie uruchomić sterowniki asusa :)

Przy czym ten asus - jest super jeśli chodzi o muze, filmy, ale z grami różnie - choć mój kolega, którego namówiłem na tę kartę nie narzeka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy czym ten asus - jest super jeśli chodzi o muze, filmy, ale z grami różnie

A mi chodzi głownie o gry :D

Co do myszki to po tym jak mi sie ,, z nią stało" zaczęliśmy przy różnych okazjach krzyczeć z kumplem groźnym głosem ,, fataalitiiiiii" :P dla żartów :D

Ale chodzi mi głownie o kartę dźwiękową, bo już swojego faworyta wśród gryzoni mam :D

Edytowane przez Legal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie podstawowe:

Jakiego systemu operacyjnego używasz? Linux, xp, vista, free bsd...?

Bo jeśli vista to integra Ci wystarczy. Każdy inny system to dołóż 100zł i kup sobie np coś takiego:

http://www.ceneo.pl/1627786

A to skąd wyssałeś? O_o Y_Y :EE

antyfan visty?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi