Legal Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Witam Wszystkich serdecznie. Chciałbym sobie kartę dźwiękową kupić, ale może zacznę od początku. Płytę główną posiadam następującą. Gigabyte GA-M61P-S3 Chodzi mi kartę nie taką za xx tysięcy lecz kartę najlepiej do 200 zł (+vat ;D?)? Audiofilem nie jestem, lecz muzyki czasami na kompie posłuchać lubię. Jednak będzie służyła głownie do gier FPS typu Call of Duty 4 itd. Co radzicie :D? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpeg-4 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Jeżeli przesyłka do Polski jest rzeczywiście '' FREE shipping'' to do gier może i by się opłacało : http://cgi.ebay.com/Creative-Sound-Blaster...1742.m153.l1262 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legal Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Dziękuje za zainteresowanie się tematem, jednak: a) nigdy nie kupowałem na e-bay b) od przygody z myszką ,,fatality" nie ufam im... Coś innego z polski? (allegro/sklepy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpectatorX Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Pytanie podstawowe: Jakiego systemu operacyjnego używasz? Linux, xp, vista, free bsd...? Bo jeśli vista to integra Ci wystarczy. Każdy inny system to dołóż 100zł i kup sobie np coś takiego: http://www.ceneo.pl/1627786 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legal Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Używam XP Czyli taka da mi wszystko czego potrzebuje? Duuzo gier trochę muzy i filmów? Jakieś inne propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 hehe, też miałem tę pomyłkę w świecie myszy o nazwie farality...nazwa równie 'fatalna' co sama myszka :) kartę dźwiękową z tej stajni też miałem, nawet 4 różne, w tym 1 na rynku Fatality FPS...ale wymieniłem na to co mam w podpisie co do asusa - warto sam się zastanawiam czy nie dokupić w celu porównania, a stary sprzęt wcisnąć w komp mej dziewczyny, bo tam integra zamula. Jedyne co mnie powstrzymuje to...prawdopodobnie marginalna albo żadna różnica w jakości dźwięku, zwłaszcza że udało mi sie uruchomić sterowniki asusa :) Przy czym ten asus - jest super jeśli chodzi o muze, filmy, ale z grami różnie - choć mój kolega, którego namówiłem na tę kartę nie narzeka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legal Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 (edytowane) Przy czym ten asus - jest super jeśli chodzi o muze, filmy, ale z grami różnie A mi chodzi głownie o gry :D Co do myszki to po tym jak mi sie ,, z nią stało" zaczęliśmy przy różnych okazjach krzyczeć z kumplem groźnym głosem ,, fataalitiiiiii" :P dla żartów :D Ale chodzi mi głownie o kartę dźwiękową, bo już swojego faworyta wśród gryzoni mam :D Edytowane 5 Stycznia 2009 przez Legal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Pytanie podstawowe: Jakiego systemu operacyjnego używasz? Linux, xp, vista, free bsd...? Bo jeśli vista to integra Ci wystarczy. Każdy inny system to dołóż 100zł i kup sobie np coś takiego: http://www.ceneo.pl/1627786 A to skąd wyssałeś? O_o Y_Y :EE antyfan visty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legal Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 A to skąd wyssałeś? O_o Y_Y :EE antyfan visty? albo big fan ;d ,,po co Ci karta dźwiękowa, skoro masz viste!" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansu (-+)'' Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 A po co w ogóle kolejny temat o dźwiękówce do 200zł ? :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legal Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 @Hansu (-+)'' Dziękuję za pomocną i wyczerpującą wypowiedź :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansu (-+)'' Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Nie ma problemu =] A my dziękujemy za ... no wiadomo za co :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...