whiller Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Otoz calkiem niedawno dostalem w prezencie nowiusienka mysz Razer Copperhead BLUE , bedac w pelni szczescia podlaczylem ja do komputera, ale niestety od samego poczatku pojawily sie problemy. Nie moga mysza trafic w cel ( nie mam tu na mysli zadnej gry ) po prstu pod windows gdy staram sie kliknac w cokolwiek mysz sie gubi i kursor skacze jak zwariowany ( wrecz mozna powiedziec ze dolega mu ADHD), jakby myszy brakowalo precyzji ( to dosc dziwne , przeciez to nie gryzon za 20zl, tylko renomowana firma ) Mam zainstalowane najnowsze sterowniki oraz firmware ze strony producenta ( driver v6.10, firmware v6.20) Moj system operacyjny to WIN XP Professional. Prosze pomozcie bo nie mam pojecia co wiecej moglbym z tym fantem zrobic. Probowalem rowniez roznych podkladek, lecz to niczego nie zmienilo. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 (edytowane) Może być uszkodzona, dla pewności spróbuj na innym kompie i jakiejs dobrej, szmacianej podkładce. Jeżeli nic z tego, to pozostaje tylko gwarancja. razer nie jest renomowaną firmą. [; a copperhead to jedna z jego gorszych myszy ;p Edytowane 5 Stycznia 2009 przez pwlj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyper_2002 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Przypadki chodzą po ludziach.... Miałem Copperheada 2 lata, nic się nie działo , a jedyne co to pożółkł gumowy, podświetlany silikon... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitKat Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 pwlj: Jeszcze masz jakieś "ale" do mojej myszki? :D Niestety z tego co czytałem na angielskich forach to są to w dużym stopniu uszkodzone sztuki, ale np. były przypadki, przy których winą jest oprogramowanie Razera, którego szwankowało z nie wiadomo jakiego powodu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whiller Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 Śmieszna sprawa, w sprawie myszki znajomego. Aktualnie swoją zostawiłem w pracy i mam właśnie tego Razera opisanego na początku. Co więcej, myszka była na gwarancji, wróciła i problem jest dalej. Nie wiem może ktoś z Was miał podobny w przeciągu tych 10 miesięcy i go rozwiązał. Dla ukazania co się dzieje, wklejam screen'a z rysowania ołówkiem w Paintcie. Starałem się robić proste linie :) na moim Logitech VX Revolution udaje mi się to spokojnie, a tutaj zobaczcie tylko :) http://img252.imageshack.us/img252/4434/lolgr.jpg Zainteresowała mnie ta sprawa :) Jak problem się tutaj nie rozwiąże, to ją rozkręcę i zobaczę co tam siedzi w środku ;p Pozdrawiam, whill3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...