mlun Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 Słuchajcie, czy ktoś może wie czy taką część jak na obrazku od MX500 można zamienić z innego modelu albo i nawet myszki? Bo że dostatane to w jakimś sklepie mocno wątpie. Potrzebuje poprostu na wymiane bo myszka naprawde fajna i jeśli by się udało ją uratować niewielkim kosztem to by było fajnie. A może ktoś z was posiada zepsutego MX i jest chętny odsprzedać w rozsądnej cenie:P? O coś takiego mi dokładnie chodzi: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DancingShadow Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 czyściłeś rozpuszczalnikiem ? :) bebechy mx500 za 100pln :) cena jest rozsądna zważywszy ze mx500 jest lepsza od g5 i mx518 a i bardzo trudną ją dostać :> druga opcja kup sobie mx310, q1, mx518 (stara wersja) na allegro i wymień soczewkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Nie wiecie czy mx510 nie miałby takiej samej części? Z tego co pamiętam to chyba niedużo się różniła od mx500. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Nie chce zakładać nowego topicu więc zapytam tutaj. Czy ktoś wie jakie i gdzie można kupić mikro przełączniki do MX500 lewy i prawy klawisz??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Wiesz co gdzieś o tym ostatnio czytałem. Wiem ze można je dostać. Może do sklepu z elektroniką się przejdź? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...